Lego Duplo unicorn

Deze schattige meetrekeenhoorn stimuleert peuters om fantasierijk te spelen waarbij ze de basisvaardigheden voor het bouwen opdoen en van alles leren over vormen en kleuren. De speel- en leermogelijkheden zijn eindeloos met de supergladde vormen die kleine handjes gemakkelijk kunnen oppakken en op de wagons kunnen plaatsen.

Nijntje mijn eerste tv

Opwindbare nijntje TV met een leuke melodie en bewegend beeld. Verpakt in een full-colour vensterdoos. 

Clementoni baby hondje woof woof

Ontdek op een simpele en leuke manier emoties met het baby hondje van Clementoni. Druk op de knop op zijn hoofd en zie de drie verschillende uitdrukkingen bij zijn ogen: blij, droevig en slaperig. Een led-lampje in zijn buik verandert van kleur en van lichteffect in functie van de emotie. 

Baby shark ecopluche knuffel 15cm

Baby Shark Eco Pluche knuffels 15 cm groot. Wordt geleverd in één van de drie kleuren, namelijk: Roze Mommy Shark, blauwe Daddy Shark of gele Baby Shark. 

Paw Patrol Dino Rescue Themed Vehicles Marshall

Ga op spannende dinoreddingsmissies met PAW Patrols Marshall en zijn Dino Rescue Deluxe-voertuig! Dit unieke voertuig wordt geleverd met Marshall en een verrassingsminidinofiguur! Het robuuste voertuig van Marshall met op dino’s geïnspireerde details, werkend gereedschap, een frictiemotor en grote wielen voor elk terrein, is klaar om in actie te komen! Kijk welke kleurrijke dinosaurus jij […]

Nijntje servies 21 delig

Nijntje theeserviesje bestaande uit 21 delen. In vrolijke primaire kleuren en voorzien van leuke nijntje printjes.

Woezel en Pip picknickset

Ga gezellig picknicken met jouw favoriete vriendjes uit de Tovertuin! Picknickset, bestaande uit een gevlochten mandje met klittebandsluiting, rood geblokt kleedje, 4 kopjes en schoteltjes, 4 vorkjes en 4 lepeltjes. 

Kruiwagen tuinset 9 delig

Deze 9-delige speelgoed kruiwagenset heeft een kruiwagen met een lengte van 51 cm en is uitgevoerd in frisse kleuren.