Sint Nicolaas Centrale Friesland

Over Ons

Wat doen wij?

Bij ons kunt u terecht voor het huren van een professionele Sinterklaas en Pieten in Friesland voor bedrijven, verenigingen, scholen én voor bij u thuis. Daarnaast kunt u bij ons kostuums huren voor uw eigen Sinterklaasfeest. Er is volop keuze in ruim 90 professionele televisie kostuums in diverse kwaliteiten en maten.

Tevens organiseren en faciliteren wij complete (stads) intochten, waarvan de bekendste de Sinterklaas intocht van Dokkum (organisatie landelijke intocht 2017). Met diverse acts vermaken wij een ieder langs de route. Wij ontzorgen u bij het organiseren van een Sinterklaasintocht en denken met u mee!Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Wie zijn wij?

Wij zijn Jilt en Pieter, twee jonge mannen uit Friesland die in 2011 als grap zijn begonnen met het spelen van Sinterklaas en Piet. De passie voor het Sinterklaasfeest is dusdanig toegenomen dat onze hobbymatige aangelegenheid is uitgegroeid tot een professionele Sinterklaascentrale. 

In 2018 hebben wij de meer dan 25 jaar bestaande Sint Nicolaas Centrale Friesland overgenomen en werken wij verder onder deze naam. Met onze teams van ervaren acteurs zorgen wij voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Wij zijn dé Sinterklaascentrale van het Noorden! 

Sint Nicolaas Centrale is onderdeel van JiPi Entertainment.

Jilt

Founder en acteur

Pieter

Founder en acteur