Sint Nicolaas Centrale Friesland

Diensten

Verhuur van Sinterklaas en Pieten

Bedrijfsvoorstelling
Een unieke en onvergetelijke Sinterklaasvoorstelling van de echte Sinterklaas en Pieten op uw bedrijf. Dit is tevens mogelijk in combinatie met een energiek voorprogramma, cadeauservice en/of huur van decorstukken en rekwisieten. Prijsindicatie: vanaf €320,-

Sinterklaas cadeauservice 
Bedrijven kunnen gebruik maken van onze cadeauservice. Wij leveren ingepakte Sinterklaas cadeaus af op locatie voor of tijdens onze voorstelling. Wij ontzorgen uw Sinterklaasfeest!
Prijsindicatie: €10,- | €15,- | €20,- per persoon.

Sinterklaas bij u thuis
De echte Sinterklaas met Piet komt bij u thuis! Onze ervaren acteurs staan voor u klaar om de kleine en “grote” kinderen te verrassen met een onvergetelijk bezoek. Een huisbezoek duurt circa 20 – 30 min. Prijsindicatie: €75,-

Intochten 
Voor de uitvoering van een Sinterklaas (stads)intocht kunnen wij de echte Sinterklaas met Pieten leveren. Daarnaast kunnen wij u helpen met de complete organisatie. Tijdens de intocht voeren onze acteurs diverse acts uit. Prijsindicatie: op aanvraag.

Verhuur van kostuums en decorstukken

Wij verhuren complete professionele Sinterklaas en Pieten kostuums in verschillende maten en kwaliteiten. Daarnaast hebben wij ook nog diverse decorstukken en rekwisieten in de verhuur.
Bekijk onze prijzen

Grimeren en aankleding

Wij grimeren en verzorgen de aankleding van Sinterklaas en Pieten op locatie of op onze bedrijfslocatie. Wij werken uitsluitend met professionele materialen van hoogwaardig kwaliteit. Prijsindicatie: €19,50 per persoon.

De Coolkids Sint Show

De CoolKids Sint Show is dé professionele Sinterklaas show voor uw bedrijf, intocht of evenement! Zing en beweeg mee met de CoolKids én de leukste Pieten van Sinterklaas, zowel ouders als kinderen zullen niet stil blijven zitten! In het eerste deel van de 90 min durende energieke Sinterklaas show, zullen de CoolKids en de Pieten de zaal opwarmen voor het hoogtepunt van de dag: het bezoek van Sinterklaas! Maar komt alles wel goed? Beleef het mee en #laatjeverrassen. Prijsindicatie: op aanvraag.