Paw patrol canvas schilderset

Geef jouw creativiteit de ruimte met deze schilderset van Paw Patrol! Er zijn 4 verschillende canvas schilderijen, compleet met 12 kleuren waterverf en een penseel. Het plaatje staat voorgedrukt op het canvas.

Magnetisch tekenbord

Teken de mooiste creaties met het magnetische tekenbord en magnetische pen van Disney! Beleef urenlang tekenplezier zonder knoeien.

Flashing ufo

Flashing Ufo. Waan je in de hogere sferen met deze super leuke flitsende Ufo. Pak de Ufo vast, rol het rubberen oppervlak snel over de tafel of vloer en zet hem daarna als een tol neer. 

112 Ambulance set

Ga snel naar de plek van het ongeluk met deze set, bestaande uit een ambulance-auto en een ambulancebus. Schaal: 1:64. Vervaardigd van die-cast en kunststof. 

Pop it rainbow toy

Pop it: de nieuwste fidget-rage, bekend van TikTok! Het zachte, gladde siliconen oppervlak is aangenaam om aan te raken. Het poppen van de bubbels is niet alleen bevredigend (kinderen zeggen ‘satisfying’), maar verlicht ook stress en kalmeert de geest.

Clementoni Crazy Chic En-Joy Bracelets Delight

Een exclusief pakket om kostbare armbanden te maken in de Crazy Chic-stijl! Gekleurde plastic armbanden om te decoreren en te personaliseren met stickers en sprankelende glitter, voor echt unieke creaties! Een ideaal speelgoed om de handmatige vaardigheden van kleine meisjes te stimuleren.

Frozen bellenblaas de luxe

Leuk Frozen mega bubble bellenblaas toverstaf. Honderden bellen vliegen door de lucht met deze staf. Voorzien van de favoriete personages uit Frozen.